Despre Noi

Despre Noi

Guarniflon® a fost înființată în 1982, entuziasmul, dăruirea și perseverența fiind principalii factori care ne-au permis să evoluăm la statutul nostru actual de lider mondial în sectorul nostru de activitate.

Guarniflon® a evoluat în ultimii ani ajungând la conducerea unui grup internațional de companii care se integrează continuu cu piețele externe, utilizând cele mai moderne instrumente de marketing, tehnologice și de management.
Astăzi, Guarniflon® Spa înseamnă:

  • sediul central Italian situat într - una dintre cele mai industrializate zone din Europa, axat pe cercetare și dezvoltare, calitate și asistență pentru clienți, combinarea materiilor prime și prelucrarea produselor de înaltă tehnologie;
  • rețeaua europeană cu filiale situate în Germania, Franța, Marea Britanie, Spania și România. Fiecare companie condusă de manageri locali dispune de propriile depozite, stoc de semifabricate și rețea de vânzare pentru a asigura o acoperire pe scară largă pe piețele relevante;
  • Companii în India și SUA, ambele producătoare;
  • un lanț de aprovizionare unic și integrat: unitatea de pregătire a materiilor prime Flontech pregătește - conform departamentului R&D al societății Guarniflon® - materialele PTFE pentru a fi transformate în produse semifabricate și prelucrate la comandă la sediul Guarniflon® și în alte fabrici;
  • Asistență tehnică și activități de R&D în sprijinul clienților, cladite din experiența de aproape 35 de ani în prelucrarea PTFE (teflon) și a altor produse pe bază de fluor.

La unitatea de productie a materiilor prime Guarniflon® – Flontech - sunt disponibile peste 250 de materiale din PTFE aditivatecu carbon, grafit, bronz, fibră de sticlă, PPS, alumină, fluorură de calciu, PEEK, cuarț, sticlă sferică, poliamidă, fibră de carbon, disulfură de molibden, LCP și multe alte materiale organice și anorganice pentru a răspunde cerințelor tehnice ale clienților.

În fiecare divizie a societății există un laborator de calitate dotat cu cele mai moderne echipamente care efectuează testele necesare pentru a asigura întotdeauna același standard de calitate de înalt nivel.
Cu alte cuvinte, a fi astăzi alături de Guarniflon® înseamnă a colabora cu un partener tehnic de încredere în domeniul produselor pe bază de fluor, profitând de experiența îndelungată, de abilitățile tehnice și de flexibilitate.

ȘTIRI& EVENIMENTE

Marți, 18 Aprilie 2023 08:50

MOMENTUM – MADE THANKS ALSO TO GUARNIFLON-PATI DIVISION ETFE PRODUCTS

Exclusive location at Università degli Studi di Milano – in the central green area – a cube reaching 12 meters high and sloped at 45 grades: the representation of power that takes shape in action, of consciousness that flows into knowledge. Momentum, a project from MAD Architects (Andrea D’Antrassi and Ma Yansong) and made for Axa Im Alts.

Citiți totul
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 14:10

3M™ to exit PFAS manufacturing: Guarniflon® Spa committed to supply alternative solutions

Following the announcement by 3M™ Company to remove all pre- and polyfluoroalkyl substances (PFAS) from its product portfolio and exit all PFAS manufacturing by the end of 2025

Citiți totul