R&D

Cercetare și Dezvoltare

Suntem siguri ca putem propune produsele, materialele si soluțiile corecte pentru a răspunde nevoilor prezente și viitoare ale clienților.
Politica societății Guarniflon® implică o echipă de cercetare și dezvoltare puternică și cu experiență. Toate activitățile de cercetare și dezvoltare sunt motivate de necesitatea dezvoltării de noi produse și formulări care să funcționeze bine în aplicațiile și mediile din ce în ce mai exigente și extreme cerute de piață.

Cu peste 250 de compuși din PTFE, dintre care unii sunt brevetați, Guarniflon® produce unul dintre cele mai bune materiale pe bază de PTFE din lume și realizează produse personalizate, lucrând de asemenea, îndeaproape cu echipele de cercetare și dezvoltare ale clientului.

Echipa de cercetare și dezvoltare este integrată complet în structura companiei și împărtășește experiența și cunoștințele cu toate departamentele Guarniflon®, de asemenea, în strânsă colaborare cu unele dintre cele mai cunoscute universități italiene.

ȘTIRI& EVENIMENTE

Luni, 10 Iulie 2023 08:44

Guarniflon PATI Division leading an ETFE meeting in Xi’an City

Mr. Massimo Marcato, ETFE expert from Guarniflon PATI Division, delivered a presentation in Xi'an, P.R. of China, on the production, features and benefits of ETFE films and membranes for architectural applications.

Citiți totul
Luni, 19 Iunie 2023 06:50

GUARNIFLON AT SAUDI PLASTICS & PETROCHEM EXHIBITION

Attending the Saudi Plastics & Petrochem exhibition in Riyadh from 12 to 15 of June, 2023, approaching the challenging and growing Saudi market with standard and special PTFE products largely used both in the plastics and petrochemical segments.

Citiți totul