R&D

Cercetare și Dezvoltare

Suntem siguri ca putem propune produsele, materialele si soluțiile corecte pentru a răspunde nevoilor prezente și viitoare ale clienților.
Politica societății Guarniflon® implică o echipă de cercetare și dezvoltare puternică și cu experiență. Toate activitățile de cercetare și dezvoltare sunt motivate de necesitatea dezvoltării de noi produse și formulări care să funcționeze bine în aplicațiile și mediile din ce în ce mai exigente și extreme cerute de piață.

Cu peste 250 de compuși din PTFE, dintre care unii sunt brevetați, Guarniflon® produce unul dintre cele mai bune materiale pe bază de PTFE din lume și realizează produse personalizate, lucrând de asemenea, îndeaproape cu echipele de cercetare și dezvoltare ale clientului.

Echipa de cercetare și dezvoltare este integrată complet în structura companiei și împărtășește experiența și cunoștințele cu toate departamentele Guarniflon®, de asemenea, în strânsă colaborare cu unele dintre cele mai cunoscute universități italiene.

ȘTIRI& EVENIMENTE

Miercuri, 25 Ianuarie 2023 14:10

3M™ to exit PFAS manufacturing: Guarniflon® Spa committed to supply alternative solutions

Following the announcement by 3M™ Company to remove all pre- and polyfluoroalkyl substances (PFAS) from its product portfolio and exit all PFAS manufacturing by the end of 2025

Citiți totul
Joi, 03 Noiembrie 2022 08:48

IPC CANADA: THE NEW VENTURE OF GUARNIFLON

IPC Inc. (Industrial Plastics Canada), as part of the Guarniflon Group, leverages more than 70 years of combined experience in producing finished, semi-finished products in PTFE, custom molded rods, tubes, plate sheets, gaskets, and machined components.

Citiți totul