R&D

Cercetare și Dezvoltare

Suntem siguri ca putem propune produsele, materialele si soluțiile corecte pentru a răspunde nevoilor prezente și viitoare ale clienților.
Politica societății Guarniflon® implică o echipă de cercetare și dezvoltare puternică și cu experiență. Toate activitățile de cercetare și dezvoltare sunt motivate de necesitatea dezvoltării de noi produse și formulări care să funcționeze bine în aplicațiile și mediile din ce în ce mai exigente și extreme cerute de piață.

Cu peste 250 de compuși din PTFE, dintre care unii sunt brevetați, Guarniflon® produce unul dintre cele mai bune materiale pe bază de PTFE din lume și realizează produse personalizate, lucrând de asemenea, îndeaproape cu echipele de cercetare și dezvoltare ale clientului.

Echipa de cercetare și dezvoltare este integrată complet în structura companiei și împărtășește experiența și cunoștințele cu toate departamentele Guarniflon®, de asemenea, în strânsă colaborare cu unele dintre cele mai cunoscute universități italiene.

ȘTIRI& EVENIMENTE

Luni, 17 Iunie 2024 06:32

The importance of floropolymers in the H2 supply chain

We recently came across an article from Chemours® focusing the concept “Without fluoropolymers, clean hydrogen doesn’t exist.”

Citiți totul
Vineri, 31 Mai 2024 07:54

ASC has renewed its logo

ASC – Advanced Screening Centers – is the successful project started years ago by Mr. Giuseppe Mazza (Guarniflon founder) and his partners to offer a real solution to cancer prevention.

Citiți totul