R&D

Cercetare și Dezvoltare

Suntem siguri ca putem propune produsele, materialele si soluțiile corecte pentru a răspunde nevoilor prezente și viitoare ale clienților.
Politica societății Guarniflon® implică o echipă de cercetare și dezvoltare puternică și cu experiență. Toate activitățile de cercetare și dezvoltare sunt motivate de necesitatea dezvoltării de noi produse și formulări care să funcționeze bine în aplicațiile și mediile din ce în ce mai exigente și extreme cerute de piață.

Cu peste 250 de compuși din PTFE, dintre care unii sunt brevetați, Guarniflon® produce unul dintre cele mai bune materiale pe bază de PTFE din lume și realizează produse personalizate, lucrând de asemenea, îndeaproape cu echipele de cercetare și dezvoltare ale clientului.

Echipa de cercetare și dezvoltare este integrată complet în structura companiei și împărtășește experiența și cunoștințele cu toate departamentele Guarniflon®, de asemenea, în strânsă colaborare cu unele dintre cele mai cunoscute universități italiene.

ȘTIRI& EVENIMENTE

Luni, 27 Iunie 2022 14:44

JOMAR & GUARNIFLON TOGETHER AT EXPONOR 2022 - CHILE

Exponor took place this year from 13 to 16 June in Antofagasta – Chile - displaying the latest news aimed at the mining sector.

Citiți totul
Luni, 27 Iunie 2022 07:05

CELEBRATING 25 YEARS OF ACTIVITIES AT MACEPLAST FRANCE

Maceplast France S.A. was created in 1997 in Chassieu (near Lyon) as part of the European distributing network named Maceplast

Citiți totul